Vodič pri nakupu

Izbor prave velikosti nogavic je izjemnega pomena če želimo, da bo nogavica služila svojemu namenu in da se bomo čez dan počutili kar se da najbolj udobno. Pred nakupom v spodnji tabeli preverite, katera velikost nogavice ustreza vam.

Velikost stopala Obseg meč (v cm) Velikost

35-37

30-36

S

38-40

34-40

M

41-43

38-44

L

44-46

42-48

XL

VitaVera izberitev obsega mec
  1. korak: izberite velikost vašega stopala (številka čevljev, ki jih nosite)
  2. korak: izmerite obseg meč na predelu, kjer so meča najmočnejša, torej tako, kot je prikazano na sliki desno.
  3. korak: izberite velikost nogavice

Če se velikost meč ne ujema z številko vašega stopala vam svetujemo, da pri izbiri velikosti nogavice upoštevate obseg meč, saj nogavice poleg 100% bombaža vsebujejo tudi nekaj elastana in se bodo v vsakem primeru prilagodile velikosti vašega stopala.

Silverline Classic

Silverline Light

Silverline Clima

Silverline Sport

Postopna kompresija
Na voljo v več barvah
Tanjši material*
Pametni material**
Srebrni ioni AG+***
Popoln hiper zračni sistem
Širok, udoben rob brez odvečne elastike
Dvojno pletenje na prstih in peti
Dodatno ojačan podplat****
Cena

27,90 €

27,90 €

29,90 €

34,90 €

*material, ki ima tanjšo prejo in je zato primeren za osebe, ki imajo bolj vroče noge in se posledično tudi več potijo. Na nartu se nahaja inovativna mrežica, ki poskrbi za hitro odvajanje vročine in vlage.

**inovativen material, ki vsebuje naravna celulozna vlakna Cell Solution Clima, izdelana iz lesne kaše neogroženih drevesnih vrst in rafiniranega rastlinskega olja, ki delujejo kot mikro toplotni regulator. Material se zato prilagaja telesni temperaturi in poskrbi, da vas v noge ne zebe oziroma da vam ni prevroče.

***srebrni ioni poskrbijo za popolno antibakterijsko in protimikrobno delovanje, nevtralizirajo neprijetne vonjave, ter pomagajo pri uravnavanju telesne temperature.

****dodatno pletenje na podplatu, ki poskrbi za boljše udobje med izvajanjem športne aktivnosti. Posledično je manj žuljev, krčev in ostalih poškodb, do katerih lahko pride med izvajanjem športnih aktivnosti.