BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 € in 100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Postanite partner v našem programu partnerskih sodelovanj in izkoristite privlačne provizije

Vita Vera - Affiliate Partner Program

Naš program partnerskega sodelovanja ponuja edinstveno priložnost za vse, ki želijo zaslužiti s promocijo kakovostnih izdelkov z dolgoletno tradicijo. Ponujamo ne samo konkurenčne provizije, temveč tudi obsežno podporo na vsakem koraku vašega partnerskega potovanja. Z nami je enostavno sodelovati – od registracije do spremljanja vaših uspehov preko naše napredne nadzorne plošče.

Smo predani temu, da našim partnerjem zagotovimo vse potrebne informacije in orodja za uspešno promocijo naših izdelkov. Naša ekipa za podporo partnerjem je vedno na voljo za pomoč pri vprašanjih in zagotavljanje nasvetov za optimizacijo vaših marketinških prizadevanj.

Vabimo vas, da se nam pridružite in začnete ustvarjati dohodek s promocijo izdelkov, ki ljudem izboljšujejo življenje že več desetletij. Z našim programom ni samo enostavno zaslužiti, ampak tudi graditi trajnostne odnose in biti del zgodbe o uspehu.

Postanite del naše rastoče skupnosti partnerjev že danes in skupaj bomo dosegli nove višine!

Kakšne so prednosti našega partnerskega programa?

  • Provizija 17-22%: po opravljenih 50 prodajah se provizija poveča na 22%.

  • Izjemen izdelek ki je plod več desetletnih izkušenj na področju razvoja kompresijskih nogavic.

  • Podpora s strani naše ekipe za sodelovanje s partnerji.

  • Podpora z marketinškim materialom: Naša ekipa za sodelovanje s partnerji je vedno na voljo za deljenje fotografskega in video materiala za trženje z našimi partnerji, ki to zahtevo pošljejo po e-pošti.

  • Dolgotrajni piškotki: 45 dni, kar pomeni, da bo vsaka stranka, ki pride preko vaše povezave, v naslednjih 45 dneh generirala provizijo 17-22% od vsakega nakupa.

Kako postanem partner?

  • Po ustvarjanju profila na naši spletni strani obiščite nadzorno ploščo za partnerje (Affiliate Dashboard) in se prijavite v naš Partnerski Program. Po odobritvi boste lahko generirali povezave in si ogledali podrobnosti. Če nimate že registriran račun na naši spletni stran, to lahko storite tukaj⤵

Register

Navodila za registracijo v naš partnerski program za affiliate, če imate že registriran račun na naši spletni strani ⤵

Become a Affiliate
STEP 1 - Apply
Application Done - Thank you
STEP 2 - Registration Complete - Thank You
Affiliate Dashboard
STEP 3 - Affiliate Dashboard
Link Generator
STEP 4 - Link Generator

Kako stopim v stik z ekipo za sodelovanje s partnerji?

Colleagues in office holding hands of each other

Veselimo se našega partnerstva in bodočega sodelovanja!  💪

Izberite nastavitve zasebnosti

Piškotki in druge tehnologije nam pomagajo zagotavljati nemoteno uporabniško izkušnjo in slediti vašim interakcijam z našo spletno stranjo. Kliknite zeleni gumb za optimalno izkušnjo.