BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 € in 100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Dolgotrajno sedenje ima lahko resne negativne učinke na vaše zdravje, vključno s povečanim tveganjem za bolezni srca in drugimi težavami s cirkulacijo. Vendar lahko nošenje kompresijskih nogavic med sedenjem pomaga izboljšati cirkulacijo, zmanjša tveganje za te zdravstvene težave ter poveča splošno udobje in vašo produktivnost. Preberite, kako lahko kompresijske nogavice koristijo vsem, ki sedijo več kot dve uri na dan.

Kompresijske nogavice in sedenje

sedenje in kompresijske nogavice

Kompresijske nogavice s postopno kompresijo delujejo z nežnim pritiskom na noge. To pomaga izboljšati pretok krvi in cirkulacijo. Ko dlje časa sedite, se lahko kri zbere v nogah in povzroči težave s cirkulacijo (otekanje in nelagodje). Pritisk kompresijskih nogavic pomaga preprečiti kopičenje krvi in jo spodbuja, da teče nazaj proti srcu.

Postopna kompresija pomeni, da je pritisk v gležnju močnejši in postopoma upada, ko se dvigne po nogi. To pomaga zagotoviti optimalno podporo in izboljšati prekrvavitev spodnjem delu nog, ki so ponavadi najdlje od srca.

Poleg izboljšanja cirkulacije lahko nošenje kompresijskih nogavic med sedenjem pomaga zmanjšati tveganje za globoko vensko trombozo (GVT), resno stanje, ki se pojavi, ko se v globokih venah nog tvori krvni strdek. Kompresijske nogavice lahko pomagajo preprečiti GVT tako, da spodbujajo pretok krvi in zmanjšajo tveganje za nastanek krvnih strdkov.

Na splošno lahko uporaba kompresijskih nogavic s postopno kompresijo pomaga izboljšati cirkulacijo. Zmanjšanje negativnih učinkov dolgotrajnega sedenja na telo pa vodi do boljšega počutja in udobja.

Kompresijske nogavice Silverline so posebej zasnovane za ta namen. Z udobnim in varnim prileganjem se boste s temi nogavicami počutili polni energije in produktivni tudi po dolgem dnevu v pisarni. In če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z razliko, ki jo naše kompresijske nogavice naredijo za vas, nudimo 100-odstotno garancijo vračila denarja. Ob nakupu torej ne morete ničesar izgubiti, kar pomeni, da lahko samo pridobite. Izboljšajte svoje krvni obtok. Zmanjšajte tveganje za zdravstvene težave in se počutite najbolje s Silverline kompresijskimi nogavicami vrhunske kakovosti.

Izberite nastavitve zasebnosti

Piškotki in druge tehnologije nam pomagajo zagotavljati nemoteno uporabniško izkušnjo in slediti vašim interakcijam z našo spletno stranjo. Kliknite zeleni gumb za optimalno izkušnjo.