Športne kompresijske nogavice SILVERLINE SPORT

34,90 

SILVERLINE SPORT so slovenske dokolenke najvišje kakovosti, narejeni po meri vsakega, ki se aktivno ukvarjajo s športom. Namenjene so tako rekreativcem, profesionalnim športnikom kot vsem, ki aktivno preživljajo prosti čas. Hitrejša regeneracija, suhe noge, brez žuljev.

Počisti





  

Športne kompresijske nogavice za optimalno prekrvavitev in regeneracijo pri vaših aktivnostih

Športne kompresijske nogavice Silverline Sport so nogavice, ki jih boste oboževali pri vsaki aktivnosti, kjer je telo v gibanju in se noga poti. Športne kompresijske nogavice spodbujajo naravno funkcijo telesa, da se hladi s pomočjo potenja, sam pot pa ne zadržujejo v sebi, temveč ga razpiršijo na zunanjo plast, kjer se hitro posuši. Športna kompresijska nogavica ne drsi v sami obutvi, lepo zaobjame vašo nogo in poskrbi, da bodo žulji nadloga iz preteklosti. Postopna kompresija vam zagotavlja opitimalno prekrvavitev in odvajanje mlečne kisline.

Vaše telo je stroj, naj deluje optimalno

Prednosti uporabe nogavic
Proti žuljem
Proti žuljem

Material odvaja odvečno temperaturo in vlago, ter izniči frikcijo kože z obutvijo.

Inovativno Pletenje
Inovativni materiali

Revolucionarni DRYARN je peresno lahek material, ki omogoča vrhunsko delovanje ob vaši aktivnosti.

Izboljšana Cirkulacija
Izboljšana cirkulacija

Postopna kompresija poskrbi za optimalno prekrvavitev, boljšo regeneracijo in hitrejše odvajanje mlečne kisline.

Izjemna zračnost
Izjemna zračnost

Spodbuja naravno izločanje potu, ki pa ga potiska na zunanjo stran materiala, kjer se hitro posuši in nevtralizira.

Ojačano pletenje
Okrepljeno pletenje

Struktura in material zagotavljata dolgo življenjsko dobo izdelka.

Unisex
Unisex

Primerne za moške IN ženske.

Naše Gore Štumf
Slovenska kakovost

V velik ponos nam je, da je nogavica v celoti zasnovana, kot proizvedena v Sloveniji po načelih “pravične trgovine”.

Brez neprijetnih vonjav
Bolj prijetni vonj

Ker ne zadržuje potu v sebi, nogavica ne “zasmrdi” kot klasične nogavice.

Za koga so najbolj primerne

TEKAČI
Tekače

Hidrofobni material, bo poskrbel za suho nogo tudi po dolgotrajnemu teku.

kolesarji
Kolesarje

Nudi primerno točkovno podporo stopalu in pomaga proti zdrsom.

ekipni ŠPORTI
Ekipne športnike

Ki med rekreacijo ali tekmami pogosto menjajo smeri gibanja, ter želijo dodatno podporo v gležnju.

BREZ ŽULJEV
Vse, ki sovražijo žulje

Inovativna struktura in material poskrbita za manjšo frikcijo, tako da sta stopalo in ahilova tetiva primerno zaščitena.

INTERVJU

“Zame najboljše kompresijske nogavice, ki zagotavljajo zelo dobro mišično aktivacijo, prekrvavitev, oporo-stabilizacijo, uravnavanje temperature nog in so zelo prijetne na dotik ter udobne. Hvala”

Mojca K.Slovenska reprezentantka v Trail tekih

Dodatne informacije

Barva

Roza, Siva, Zelena

Dodatne informacije

Dokolenke Silverline SPORT so slovenske dokolenke najvišje kakovosti, izpletene z ambicijo in željo, da bi dvignile kakovost vašega življenja in vsakodnevno raven vašega udobja. Po zaslugi inovativne zasnove in skrbno izbranih materialov so primerne prav za vsakogar. Visoka vsebnost bombaža zagotavlja udobje, zračnost in prijeten občutek ob nošenju, posebna struktura vezenja pa vašim nogam nudi potrebno oporo in s tem blaži vibracije v mišicah, zavira kopičenje mlečnih kislin v tkivih in pospešuje regeneracijo po športni aktivnosti.

Dokolenke SILVERLINE SPORT priporočamo vsem, ki prisegate na aktivno življenje. Ne glede na to, ali uživate v teku, pohodništvu ali kolesarjenju, se večkrat odpravite v fitnes ali pogosto obiščete bazen, so dokolenke izdelane prav za vas! Postopna kompresija nogam priskrbi zanesljivo in udobno  oporo med telesno aktivnostjo, nošenje dokolenk po večjih telesnih naporih pa pospeši regeneracijo tkiv v spodnjem delu nog.

Zahvaljujoč postopni kompresiji bodo vaše noge občutno bolj spočite kot ob nošenju običajnih nogavic, okrevanje mišic pa bo hitrejše. Dokolenke so primerne za nošenje v kombinaciji s kakršnim koli tipom športne obutve, na voljo pa v več številkah, hkrati pa se zelo dobro prilagodijo vaši nogi. Priporočamo, da izberete za številko večje dokolenke od številke svojega stopala, saj bodo vašim nogam tako nudile optimalen oprijem.

 Dokolenke SILVERLINE SPORT odlikuje izjemna ZRAČNOST!

Visoka vsebnost bombaža poskrbi, da so dokolenke zelo udobne, zračne in prijetne na otip. To vam omogoča, da tudi med telesno aktivnostjo ohranite svoja stopala karseda suha.

Zahvaljujoč izdelavi iz naravnih materialov so primerne za vse ljudi in za vsak tip kože.

Material je vzdržljiv, se ne trga, ne mucka in ne pregreva.

 Dokolenke SILVERLINE so izdelane v SLOVENIJI!

Vse inovativno izpletene dokolenke SILVERLINE smo izdelali v sodelovanju s slovenskim podjetjem, zato ste lahko prepričani o njihovi kakovosti in pravični proizvodnji.

 Dokolenke SILVERLINE SPORT vas spremljajo pri NAJZAHTEVNEJŠIH športnih PODVIGIH!

Posebna struktura vezenja nogo nežno masira in jo objame vse do kolen. Postopna kompresija mišicam nudi zaščito pred tresljaji in preprečuje kopičenje tekočin v spodnjem delu nog. Stranski produkti vadbe, kot na primer mlečna kislina, se hitreje in lažje izločijo iz krvnega obtoka, saj ne zastajajo v venah in so zato tkiva v nogah manj obremenjena. Spodbuja delovanje limfnega sistema, ki je del našega imunskega sistema. Odtok limfe za svoje delovanje nima nobenega »pogonskega« sistema, saj jo spodbuja delovanje mišic. Postopna kompresija dokolenk tako še dodatno spodbuja delovanje limfnega sistema in tako poskrbite za boljše izločanje škodljivih snovi iz vašega organizma. Hitrejši pretok krvi izboljša naravno uravnavanje temperature v predelu stopal, gležnjev in meč, poleg tega zmanjšuje verjetnost nastanka krčev ter mišičnih poškodb.  V primeru vadbe na prostem v hladnejšem vremenu vas v noge in stopala ne bo zeblo.

 Dokolenke SILVERLINE SPORT poskrbijo za vaše UGODJE tudi po opravljeni vadbi!

Nošenje dokolenk s postopno kompresijo po vadbi poskrbi za prijeten občutek spočitih nog ob koncu dneva. Bolečin, ki so posledica kopičenja mlečne kisline v mišicah, je po vadbi manj, zato je telo hitreje pripravljeno na naslednjo telesno aktivnost.

 OJAČANO VEZENJE v predelu pete in prstov!

Pri izdelavi smo bili pozorni na dodatno okrepljeno vezenje v podaljšanem predelu pete. Struktura vezenja nudi dodatno oporo, daje občutek stabilnosti in poskrbi za daljšo življenjsko dobo dokolenk.