SILVERLINE CLIMA – Oporne nogavice za udobje

31,90 

Oporne nogavice Silverline CLIMA;

  • Toplotna prilagodljivost
  • Pametne dokolenke
  • Nudijo izjemno oporo
  • Slovenski proizvod

Počisti

  
Šifra: 10029-2 Kategorija: Oznaki: ,

Pametne oporne nogavice Silverline Clima

POSTOPNA KOMPRESIJA

Kompresijske nogavice SILVERLINE CLIMA omogočajo izboljšan in hitrejši pretok krvi, ki ob koncu dneva poskrbi za prijeten občutek spočitih nog.

TOPLOTNA PRILAGODLJIVOST

Oporne nogavice Silverline CLIMA so prve PAMETNE dokolenke v Sloveniji, saj se prilagajajo temperaturi vašega telesa po zaslugi naravnih celuloznih vlaken Cell Solution® Clima.

VRHUNSKA KVALITEA

Dokolenke SILVERLINE CLIMA so slovenske dokolenke najvišje kakovosti, izpletene z ambicijo in željo, da bi dvignile kakovost vašega življenja in vsakodnevno raven vašega udobja.

SLOVENSKI PROIZVOD

Nogavice SILVERLINE so izdelane v SLOVENIJI! Vse inovativno izpletene dokolenke SILVERLINE smo izdelali v sodelovanju s slovenskim podjetjem, zato ste lahko prepričani o njihovi kakovosti in pravični proizvodnji.

 

Oporne nogavice Silverline Clima so najboljša naložba v dobro počutje vaših nog. Preživite dan bolj udobno.  S pomočjo vrhunskega in trpežnega dolgovlaknatega bombaža, obogatenega s pametnimi celuloznimi vlakni Cell Sollution Clima, ki se prilagaja vaši telesni temperaturi, boste občutili udobje čez celoten dan ne glede na vremenske pogoje. Občutek, ki ga je težko opisati, treba ga je izkusiti na lastni koži. Udobje, kot ga še niste poznali. Gre za naše gore štumf. Popolnoma slovenski produkt. Že več kot 25.000 Slovencev in Slovenk prisega na njih.

Razlog je preprost. Delujejo!

Preizkusite jih tudi vi!

 

NA VOLJO TUDI V ČRNI BARVI

Vroče ali hladne noge so preteklost, uporabljajte oporne nogavice Silverline Clima

Prednosti uporabe
Termoregularcija
Termoregulacija

S pomočjo naravnih celuloznih vlaken Cell Sollution Clima, se nogavica pametno prilagaja vam, glede na to ali se vaše telo segreva ali ohlaja.

Izboljšana Cirkulacija
Lažje noge

 

Udobje brez stiskanja
Udobje brez stiskanja

Nogavice krasi široki rob, ki vam tudi po večurnem nošenju ne bo postal neudoben.

Izjemna zračnost
Izjemna zračnost

Nogavice so iz zračnega bombaža in izredno nežne na koži. Primerne za alergike in diabetike.

Brez neprijetnih vonjav
Brez neprijetnih vonjav

Zardi manjšega nihanja v temperaturi vaših stopal, se boste manj potili in posledično bo tudi sezuvanje bolj prijetno.

Ojačano pletenje
Okrepljeno pletenje

Kot vedno upoštevamo želje naših kupcev, zato na strateško pomembnih delih  okrepimo strukturo in poskrbimo za dolgo življensko dobo kompresijskih nogavic.

Unisex
Unisex

Oporne nogavice so primerne za moške IN ženske.

Naše Gore Štumf
Slovenska kakovost

V velik ponos nam je, da je nogavica v celoti zasnovana, kot proizvedena v Sloveniji po načelih “pravične trgovine”.

Za koga so najbolj primerne

sedeci
Osebe, ki veliko sedijo

Postopna kompresija vam zagotavlja udobje.

stojeci
Tiste, ki cel dan preživijo na nogah

Gravitacija ne prizanaša nikomur. Ker bi se radi izognili natečenim nogam in prihajali domov bolj spočiti.

starejši
Tisti, ki imajo hladne noge

Se vam pogosto zgodi, da vas zebe v noge. Silverline Clima pametno vračajo toploto vašim nogam.

popotnik
Tistim, ki imajo vroče noge

Silverline  Clima pametno odvajajo vašo odvečno telesno temperaturo in poskrbijo, da vam v noge ne bo nikoli prevroče. Zato nogavice nosite tudi v pogojih, ko jih ponavadi ne bi – poleti.

“Obljubili so mi najboljše dokolenke, kar sem jih kadarkoli nosila. Zato sem jih kupila. Vračam se zato, ker so pričakovanja presegli. Tisti, ki jih nosite... veste.”

Marija P.O skepsi pred nakupom

“ Perfekcija. Najboljsa reklama ever, na vseh nivojih, igrajoci so perfektni, simpaticni, jezik, kostumi, scena, informativnost, vse je v nulo, pa tista prikrita, dvoumna slovenska seksualna konotacija med vrsticami ... tista neumesna med Kekcom in postarjem je najhudejsa, in kako postar vse takoj zrihta in z jezickom navlazi .. 😜😂
Ne samo, da je reklama, ki jo veckrat pogledas, ki ne gre na zivce kot vecina reklam, ampak prav zelis si jo veckrat pogledat. Za razliko od reklam, ki so gledljive, pa s predmetom reklamiranja nimajo nobene veze oz se sporocilo, kaj prodajajo izgubi, pri tejle dobis nezadrzno zeljo, da bi kupil te enkratne, zdravilne, hude, kul, simpaticne, bio, popolne stumfe ❤”

Stasa M.O reklami Kekec

Dodatne informacije

Velikost

L: 41-43, M: 38-40, S: 35-37, XL: 44-46

Barva

Bež, Črna

Pogosta vprašanja

Komu so namenjene kompresijske nogavice silverline klima?

Po zaslugi inovativne zasnove in skrbno izbranih materialov so primerne prav za vsakogar. Visoka vsebnost bombaža zagotavlja udobje, zračnost in prijeten občutek ob nošenju.

Zahvaljujoč izdelavi iz naravnih materialov so primerne za vse ljudi in za vsak tip kože.

Kaj so Cell Solution vlakna?

Dokolenke vsebujejo celulozna vlakna, izdelana iz lesne kaše neogroženih drevesnih vrst in rafiniranega rastlinskega olja, ki delujejo kot edinstven mikro toplotni akumulator.

Dodana naravna celulozna vlakna Cell Solution® Clima poskrbijo za edinstveno funkcijo prilagajanja vaši telesni temperaturi. S to tehnologijo vas nikoli ne bo zeblo, ne bo vam niti prevroče.

Kako so nogavice silverline clima narejene?

Pri izdelavi smo bili pozorni na dodatno okrepljeno pletenje v podaljšanem predelu pete.

Struktura vezenja zato nudi dodatno oporo, daje občutek stabilnosti in poskrbi za daljšo življenjsko dobo dokolenk. Posebna struktura vezenja nogo nežno masira in jo objame vse do kolen, material se ne trga, ne mucka in ne pregreva.