SILVERLINE CLASSIC Kompresijske nogavice

29,90 

Kompresijske nogavice SILVERLINE CLASSIC;

  • Izboljšajo pretok krvi v nogah
  • Zaščitijo noge pred mikrobi in bakterijami
  • Nudijo izjemno oporo
  • Slovenski proizvod
Počisti

  

Kompresijske nogavice dokolenke Silverline Classic

POSTOPNA KOMPRESIJA

Kompresijske nogavice  Silverline Classic omogočajo izboljšan in hitrejši pretok krvi, ki ob koncu dneva poskrbi za prijeten občutek spočitih nog.

ZRAČNOST

Dokolenke SILVERLINE CLASSIC odlikuje izjemna ZRAČNOST! Visoka vsebnost bombaža poskrbi, da so dokolenke Silverline zelo udobne, zračne in prijetne na otip. Zahvaljujoč izdelavi iz naravnih materialov so primerne za vse ljudi in za vsak tip kože. Dokolenke SILVERLINE  nudijo občutek MASAŽE in NEVTRALIZIRAJO neprijetne vonjave!

SLOVENSKI PROIZVOD

Dokolenke SILVERLINE so izdelane v SLOVENIJI!Vse inovativno pletene dokolenke SILVERLINE CLASSIC smo izdelali v sodelovanju s slovenskim podjetjem, zato ste lahko prepričani o njihovi kakovosti in pravični proizvodnji.

 

Kompresijske nogavice Silverline Classic so najboljša naložba v dobro počutje vaših nog. Izboljšajte prekrvavitev, pospešite regeneracijo in dvignite svoje zadovoljstvo.  S pomočjo vrhunskega in trpežnega dolgovlaknatega bombaža, obogatenega s srebrnimi ioni, ki nevtralizira neprijetne vonjave, boste občutili svežino čez celoten dan. Gre za naše gore štumf. Popolnoma slovenski produkt. Že več kot 25.000 Slovencev in Slovenk prisega na njih.

Razlog je preprost. Delujejo! Preizkusite jih tudi vi!

Na voljo tudi v črni barvi!

Pozabite boleče in utrujene noge, uporabljajte kompresijske nogavice Silverline

Prednosti uporabe
Izboljšana Cirkulacija
Izboljšana cirkulacija

Postopna kompresija vam nudi boljšo prekrvavitev nog ter zmanjša otekline.

Brez neprijetnih vonjav
Brez neprijetnih vonjav

Srebrni ioni poskrbijo za nevztralizacijo vonjav in sveže noge čez cel dan.

Udobje brez stiskanja
Udobje brez stiskanja

Kompresijske nogavice Silverline krasi široki rob, ki vam tudi po večurnem nošenju ne bo postal neudoben.

Izjemna zračnost
Izjemna zračnost

Kompresijske nogavice so iz zračnega bombaža in izredno nežne na koži. Primerne za alergike in diabetike.

Ojačano pletenje
Okrepljeno pletenje

Kot vedno upoštevamo želje naših kupcev, zato na strateško pomembnih delih  okrepimo strukturo in poskrbimo za dolgo življensko dobo kompresijskih nogavic.

Unisex
Unisex

Kompresijske nogavice Silverline so primerne za moške IN ženske.

Naše Gore Štumf
Slovenska kakovost

V velik ponos nam je, da je nogavica v celoti zasnovana, kot proizvedena v Sloveniji po načelih “pravične trgovine”.

Za koga so najbolj primerne

sedeci
Osebe, ki veliko sedijo

Postopna kompresija vam zagotavlja udobje, lajša mravljinčenje in uravnava pretok do vaših nog.

stojeci
Tiste, ki cel dan preživijo na nogah

Gravitacija ne prizanaša nikomur. Ker bi se radi izognili natečenim nogam in prihajali domov bolj spočiti.

starejši
Starejši

Z leti žal zaklopke v krvnih žilah težje opravljajo svoje delo, gravitacija pa tudi nikomur ne prizanaša. Naj vam kompresijske nogavice dokolenke pomagajo do bolj optimalne prekrvavitve vaših nog.

popotnik
Popotniki

Veliko časa preživite na poti. Veliko hodite, kadar pa se usedete, ste pogosto v tem položaju po več ur. Imejte radi svoje noge, razbremenite jih.

“Obljubili so mi najboljše dokolenke, kar sem jih kadarkoli nosila. Zato sem jih kupila. Vračam se zato, ker so pričakovanja presegli. Tisti, ki jih nosite... veste.”

Marija P.O skepsi pred nakupom

“ Perfekcija. Najboljsa reklama ever, na vseh nivojih, igrajoci so perfektni, simpaticni, jezik, kostumi, scena, informativnost, vse je v nulo, pa tista prikrita, dvoumna slovenska seksualna konotacija med vrsticami ... tista neumesna med Kekcom in postarjem je najhudejsa, in kako postar vse takoj zrihta in z jezickom navlazi .. 😜😂
Ne samo, da je reklama, ki jo veckrat pogledas, ki ne gre na zivce kot vecina reklam, ampak prav zelis si jo veckrat pogledat. Za razliko od reklam, ki so gledljive, pa s predmetom reklamiranja nimajo nobene veze oz se sporocilo, kaj prodajajo izgubi, pri tejle dobis nezadrzno zeljo, da bi kupil te enkratne, zdravilne, hude, kul, simpaticne, bio, popolne stumfe ❤”

Stasa M.O reklami Kekec

Dodatne informacije

Barva

Bež, Črna

Pogosta vprašanja

Komu so namenjene dokolenke silverline classic?

Dokolenke SILVERLINE CLASSIC so primerne za vsakega in prav pridejo v vsaki priložnosti. V primeru, da se med delovnikom ali kadarkoli v dnevu nimate priložnosti primerno razgibati in veliko sedite, so dokolenke kot nalašč za vas!

Ali so dokolenke primerne za vse tipe obutev?

Tako je, dokolenke silverline classic so primerne za vse tipe obutve, vaše noge pa ne bodo več vlažne, saj bo koža lažje dihala.

Ne glede na vašo obutev vam bodo noge hvaležne in občutno bolj spočite kot ob nošenju običajnih nogavic, saj postopna kompresija poskrbi za hitrejši pretok krvi in posledično boljšo prekrvavljenost vaših stopal, gležnjev in meč. Poleg tega pa so dokolenke Silverline na voljo v več barvah in številkah, skratka za vsakogar in za vsako priložnost.

Kaj pripomore pri zračnosti dokolenk?

Vsebnost srebrnih ionov pri vezenju dodatno zaščiti vaša stopala, tudi ko več ur preživite v isti obutvi. Srebrni ioni nevtralizirajo neprijetne vonjave, zato bodo vaše noge sveže in brez neprijetnega vonja skozi cel dan.

Čemu pripomorejo dokolenke silverline classic?

Dokolenke SILVERLINE  nogam nudijo potrebno OPORO in POSPEŠIJO PRETOK krvi v nogah!

Postopna kompresija omogoča izboljšan in hitrejši pretok krvi, ki ob koncu dneva poskrbi za prijeten občutek spočitih nog.