BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 € in 100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Vita Vera nudi dostavo preko pogodbenih partnerjev GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo. Običajno so izdelki dostavljeni v 1-2 delovnih dneh od prejema naročila. Vsa naročila sprejeta do 12 ure obdelamo in odpremimo še isti dan, v nasprotnem primeru pa naslednji delovni dan. Omenjeno velja le za izdelke, ki so na zalogi. V kolikor izdelka ni na zalogi, vas kontaktiramo in obvestimo o naslednjem predvidenem datumu dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru prevzema pošiljke preko dostavne službe, je kupec ob prevzemu dolžan podpisati spremne dokumente. V kolikor v času dostave ni nikogar na navedenem naslovu, kurir običajno pusti izdelek na najbližji OMV ali Petrolovi črpalki. V tem primeru vas obvestimo o neuspeli dostavi ter sporočimo lokacijo paketa.

V primeru izbire plačila po povzetju je kupec dolžan poravnati kupnino za dostavljeno blago in stroške dostave, ki jih plača dostavni službi. Stroški dostave pri vrednosti nakupa do 50 € znašajo 3,50 €, v kolikor pa je vrednost nakupa večja od 50 € pa je poštnina brezplačna. Kupec je dolžan blago pred prevzemom vizualno in številčno pregledati ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.

Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.

Izberite nastavitve zasebnosti

Piškotki in druge tehnologije nam pomagajo zagotavljati nemoteno uporabniško izkušnjo in slediti vašim interakcijam z našo spletno stranjo. Kliknite zeleni gumb za optimalno izkušnjo.