VAREN SPLETNI NAKUP

V podjetju Vita Vera se zavedamo varnosti pri spletnem nakupovanju ter zaupnosti vaših podatkov, zato je poleg kakovosti naših izdelkov in storitev ter zadovoljstva naših strank prioriteta št. 1.

Nakupovanje v spletni trgovini www.vitavera.si je popolnoma varno, saj uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Ravno v te namene uporabljamo 256-bitni SSL certifikat, ki omogoča varno in brezskrbno spletno nakupovanje.  Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbimo v sodelovanju s PayPal-om. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Številke kreditnih kartic ali katerih koli podatkov, povezanih s plačevanjem po spletu ne shranjujemo.

V podjetju se zavezujemo h trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Podatke, ki jih posredujete pri nakupu izdelka ali pri prijavi na e-novice, se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezujemo, da jih bomo skrbno varovali in da jih brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam.
vitavera-ssl-certifikati