Dostava

Vita Vera nudi dostavo preko pogodbenih partnerjev GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo. Običajno so izdelki dostavljeni v 1-2 delovnih dneh od prejema naročila. Vsa naročila sprejeta do 12 ure obdelamo in odpremimo še isti dan, v nasprotnem primeru pa naslednji delovni dan. Omenjeno velja le za izdelke, ki so na zalogi. V kolikor izdelka ni na zalogi, vas kontaktiramo in obvestimo o naslednjem predvidenem datumu dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru prevzema pošiljke preko dostavne službe, je kupec ob prevzemu dolžan podpisati spremne dokumente. V kolikor v času dostave ni nikogar na navedenem naslovu, kurir običajno pusti izdelek na najbližji OMV ali Petrolovi črpalki. V tem primeru vas obvestimo o neuspeli dostavi ter sporočimo lokacijo paketa.

V primeru izbire plačila po povzetju je kupec dolžan poravnati kupnino za dostavljeno blago in stroške dostave, ki jih plača dostavni službi. Stroški dostave pri vrednosti nakupa do 50 € znašajo 3,50 €, v kolikor pa je vrednost nakupa večja od 50 € pa je poštnina brezplačna. Kupec je dolžan blago pred prevzemom vizualno in številčno pregledati ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.

Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.