15-dnevno vračilo in odstop od pogodbe

V roku 15 dni od prejema blaga, imate pravico odstopiti od pogodbe.

V primeru odstopa od pogodbe vas prosimo, da nas pisno ali preko kontaktnega e-naslova narocilo@vitavera.si obvestite, da odstopate od pogodbe.

Rok vračila začne teči en dan po datumu prevzema blaga. Edini strošek, ki vas v zvezi z odstopom pogodbe bremeni, je neposreden strošek vračila blaga in strošek dostavne službe, ki je paket originalno dostavila do vas.

Blago je potrebno vrniti v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe na naslov Vita Vera d.o.o. (oddelek za reklamacije), Dunajska cesta 51, 1000 Ljubljana.

Izdelku priložite tudi izpolnjen obrazec za odstop od pogodbe. Paketov z odkupnino ne sprejemamo, poleg tega tudi vračilo v gotovini ni mogoče. Kupnino vračamo izključno na transakcijski račun, ki ste ga navedli v obrazcu za odstop od pogodbe.

ZAMENJAVA IZDELKA

V kolikor vam naročeni izdelek ne ustreza, ga lahko v roku 14 dni od prejema izdelka zamenjate za kateri koli drugi izdelek. Izdelek je potrebno vrniti v originalni embalaži nepoškodovanega in v nespremenjeni količini. Na izdelku ne smejo biti vidni znaki uporabe.

V kolikor ugotovite, da vam izdelek ne odgovarja in da bi ga radi zamenjali za drugi izdelek, izdelka ne smete neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe.